lauantai 21. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 210810

Intohimon, romantiikan ja rakkauden päivät jatkuvat ja seksuaalisuutesi on voimakas. Näiden lisäksi venus konjunktio mars korostaa luovuutta ja positiivista asennetta. Niinpä kaikenlainen tekeminen muiden ihmisten kanssa on helppoa, mukavaa ja hauskaa.

Saturnus vaa’assa tekee tänään tarkan neliön (90 astetta) plutolle kauriissa. Oman elämän rakenteiden muuttaminen sellaisiksi että niissä elämä maistuu ja tuntuu oivalliselta, parhaalta ja ihanilta on välttämätöntä.

Ole elämäsi sankari!

perjantai 20. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 200810

Voiko jokin olla hyvää ja täydellistä ja silti totta? Vai onko se sittenkin liian hyvää ollakseen totta?

Taianomaisesta päivästä vastaa auringon leijonasta tekemä oppositio neptunukselle vesimiehessä. Unelmat ja unet tuntuvat toteutuvan. Neptunukseen liitetään kuitenkin myös pettymys, unelmien romahtaminen ja todellisuuden kieltäminen, etenkin tällaisessa oppositioaspektissa.

Sokean rakastumisen perusaspekti kuu neliö venus tuo omat vivahteensa iltaan. Kun sitten tapaat venuksen ja marsin konjunktion yllyttämänä unelmiesi miehen/naisen, anna palaa. Se on sen arvoista.

torstai 19. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 190810

Hyvä fiilis ja luottamus tulevaisuuteen rakentuvat sillä, mitä teet nykyisyydessä ja kuinka suhtaudut menneisyyteen. Tänään kuu jousimiehessä tekeee sekstiilin neptunukseen vesimiehessä. Sen ansiosta palaat hyviin muistoihin ja kokemuksiin, joita ajatellessasi rentoudut. Hyvinhän tässä on käynyt. Tässä hetkessä elämiseen auringon ja kuun kolmio tuo valoisan asenteen. Elämä on mukavaa.

Epämääräinen levottomuus valtaa kuitenkin mielesi kuun aloittaessa kovat aspektinsa. Ensin kuu neliö uranus villitsee sinut haaveilemaan vapaudesta. Silloin kaikki puheet siitä, että näin on aina tehty tai näin sinun kuuluu tehdä ollaksesi kelpo yhteiskunnan jäsen vain ahdistavat. Haluat tehdä asiat toisin, omalla tavallasi.

Kuu siirtyy kauriiseen viiden jälkeen ja illalla saammekin nauttia kuun konjunktiosta plutoon (hillitön muutostarve, intohimot), kuun neliöstä jupiteriin (suunnaton usko omiin kykyihin) ja kuun neliöstä saturnukseen (hyväksytyksi tulemisen tarve). Tähän soppaan merkuriuksen pysähtyminen yhdentoista aikaan illalla lisää kommunikaatiokatkokset, ajamatta jäävät bussivuorot, myöhästymiset ja ongelmat tietotekniikan kanssa.

Normipäivä siis! Eikä pidä unohtaa venuksen ja marsin konjunktiota, joka tarjoilee ihmissuhteiden valttikortteja.

keskiviikko 18. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 180810

Aloitat päivän optimistisena ja luottavaisena. Aivan varmasti hankalatkin asiat järjestyvät ja sujuvat hyvin. Rakastat läheisiä ja lähestulkoon kaikkia ihmisiä. Ja juuri tänään kohdallesi osuu se Oikea, jos ei ole jo osunut.

Venuksen ja marsin konjunktio vaa'assa lupaa paljon. Aamulla kuu jousimiehestä teki sekstiilin tähän pariskuntaan ja toi mukaan innostumisen voiman. Mutta kuinka moni meistä oli aamuyön tunteina sen Oikean tavattavissa?

Illan tullen tunnet ärtymystä, sillä yksityiskohtaiset suunnitelmasi eivät toteudukaan. Impulsiivinen kuu jousimiehessä tekee neliötä täydellisyyttä tavoittelevaan merkuriukseen neitsyessä. Joustavuus ja sovittelunhalulla voinet välttää pahimmat yhteentörmäykset.

Toisaalta, venuksen ja marsin konjunktion vaikuttaessa, pieni riidanpoikanen tai väittely saattaa johtaa hyvinkin romanttisiin tilanteisiin.

tiistai 17. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 170810

Innostut tänään helposti, omasta tulevaisuudestasi, toisista ihmisistä ja uusista ideoista ja aatteista. Kuu jousimiehessä vauhdittaa päivän tekemällä kolmion jupiteriin oinaassa ja sekstiilin saturnukseen vaa'assa. Olet tasapainossa itsesi kanssa ja luotat tunteisiisi.

Hyvä fiilis ja positiivisuus on laajeneva kehä, joten anna hyvän kiertää. Luotat hyvään läheisissäsi, työtovereissasi ja kohtaamissasi ihmisissä. Rohkaistu puhumaan myös vaikeista asioista.

Intohimo, rakastuminen ja romantiikka ovat venuksen ja marsin konjunktion anti tälle päivälle.

maanantai 16. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 160810

Miten siinä näin kävi? Asiat, joita olit pidellyt sisälläsi pitkään, vain jurnuttanut mielessäsi, purkautuvat suustasi sanoiksi, lauseiksi paperille tai läppärin näytölle. Lisäksi kuun ja merkuriuksen sekstiili etäännyttää tunteista, tänään ne eivät ole upottava heteikkö. Tunteiden älyllinen tarkastelu on haastavaa. Pidä pintasi, ettet ulkoista tunteitasi kokonaan älyn maailmaan!

Auringon ja kuun neliö tekee kuitenkin olon jotenkin epämukavaksi. Kuin ei sielu olisi aamulla tullutkaan retkiltään takaisin. Epämieluisaa fiilistä torjut paneutumalla voimallisesti työhösi, harrastuksiisi ja ihmissuhteisiisi.

Jupiterin ja saturnuksen oppositio on tänään tarkka (180 astetta), etkä oikein tiedä, oletko tulossa, menossa, vai mistä on kyse. Vanhat, osittain väljähtyneet asiat ja ihmissuhteet, osoittavat sisältävänsä vielä jotain. Jotain uutta kuitenkin kurkistaa nurkan takaa, mitähän se mahtaisi olla?

Madonna täyttää tänään 52 vuotta.

sunnuntai 15. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 150810

Päivän helteiset tunteet: intohimoa, mustasukkaisuutta, rakkautta, vihaa, kateutta. Taivaallisina tahdittajina toimivat kuu skorpionissa ja venuksen ja marsin täyttyvä konjunktio vaa’assa. Klikkaamalla tunnistetta kuu skorpionissa voit lukea sen vaikutuksesta lisää.

Venuksen ja marsin konjunktioon llitetään seksi, intohimoiset suhteet, rakastuminen ja jopa avioliitto. Mutta se on muutakin. Vaa’assa tämä konjunktio tarkoittaa tasapainoa itsen ja toisen välillä. Tunnet olevasi eheä suhteessa toiseen, sinun ei tarvitse luopua minuudestasi ollaksesi toisen kanssa. Olet tasapainossa myös itsesi kanssa, miehisyytesi ja naiseutesi puhaltavat yhteen hiileen.

Elämänvoimasi pursuilee ja saa elämän hymyilemään sinulle takaisin.