lauantai 23. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 230711

Olen syvästi järkyttynyt Norjan tapahtumista. 15-16 –vuotiaiden nuorten tappamiselle ei voi olla mitään selitystä.Pitkin viikkoa olen usealta astrologiselta sivustolta lukenut juttuja siitä, kuinka Mars on nyt erityisen tulinen tehdessään konjunktiota kuun eteläsolmuun ja siten toistaen 2.6. olleen auringonpimennyksen ja 15.6. olleen kuun pimennysten kuvioita. Taivaalla nämä kuviot jatkuvat vielä.

Aurinko siirtyi aamulla leijonaan ja kuu härkään. Härän tarvitsema turvallisuudentunne on nyt varmaan hakusessa muillakin kuin minulla. Sanotaan, että kun aurinko on omassa merkissään leijonassa, itse kukin on parhaimmillaan.

---------------------------
Klikkaamalla tunnistetta voit lukea lisää esim. auringosta leijonassa.

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 220711

Aurinko on tänään viimeistä päivää ravussa. Yhteys omiin tunteisiin, juuriin, perheeseen ja menneisyyteen on auttanut selvittämään, kuka olet, mitä haluat ja mikä sinua motivoi. Loma-ajan kanssa yksiin osuva aurinko ravussa on sopinut oikein hyvin: oma yksityisyys on tärkeää.

Kuu on oinaassa koko päivän kannustamassa huimapäisyyteen ja edellä kulkemiseen. Kuun sekstiili Marsille kaksosissa voimistaa impulsiivista ja intohimoista käytöstä. Kuun neliö Venukselle ravussa saa toimimaan omien arvojen vastaisesti tai sitten muuten vaan kotityöt ärsyttävät. Sekä kuun sekstiili Marsille että neliö Venukselle suosivat uuden rakkauden syntyä.

torstai 21. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 210711

Kuu oinaassa vaalii itseä, omia tarpeita ja haluja. Siksi oinaskuuta pidetään itsekkäänä egoistina, mutta myös rohkeana oman tiensä kulkijana.

Kuun oppositio Saturnukselle vaa’assa klo 18:54 värittää päivää minän (oinas) ja meidän (vaaka) vastakkaisuudella. Saturnus ei katsele hyvällä pelkästään omiin mielihaluihin pohjautuvaa käytöstä ja esittää oppositiosta kuulle rajoituksia ja vaatimuksen huomioida toisen tarpeet ja halut. Edistävätkö ihmissuhteesi itsesi toteuttamista vai estävätkö ne sinua?

Nauru pidentää ikää ja laukaisee jännitteitä.

---------------
Lue lisää esim. kuusta oinaassa klikkaamalla tunnistetta.

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 200711

Kuu on kaloissa suurimman osan päivää. Aikatauluttomuus, ajautuminen, unelmointi ja todellisuuden välttely johdattavat ajatuksia ja askeleita. Auringon ja kuun kolmio on tarkka klo 14:15 ja reagoit tunteella ihmisiin, tilanteisiin ja asioihin. Tunnet itsesi ehyeksi ja kykeneväksi vaikka mihin.

Kuu siirtyy oinaaseen klo 19:25 ja ajelehtiminen loppuu siihen paikkaan. Johan sitä ehdittiin lepäillä. Suurella energialla tartut asioihin ja nautit fyysisestä rasituksesta. Mikä kullekin sitten on rankka fyysinen rasitus. Helteellä juokseminen on kuulemma ihanaa!

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 190711

Kuu kaloissa värittää päivän herkkyydellä, myötätunnolla, mielikuvituksella ja intuitiolla. Illalla kuun kolmio Venukselle ravussa lisää pehmeyttä, harmoniaa ja rakkaudentunnetta ihmissuhteissa. Ihmisten tapaaminen on helppoa ja sinua on mukava lähsetyä.

Vähän ennen puoltayötä kuun tekemä neliö Marsille kaloissa saa intohimot jylläämään. Tunteenomainen suhde kaikkeen tekemiseen saa sinut kiivaasti ottamaan kantaa asioiden puolesta ja vastaan. Vihaiset sanat satuttavat eikä impulsiivinen käytöksesi paranna tilannetta. Toisaalta kuun ja Marsin neliöön liittyy niin paljon energiaa, että saat vihdoin tehtyä tekemättömät työt.

Päivän elokuva on In the Mood for Love, jonka AVA esittää alkaen 21:00.

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 180711

Kuu kaloissa herkistää aistit, sulattaa rajat ja vauhdittaa mielikuvitusta. Kuu kaloissa välttää riitelyä, aikatauluja ja hierarkisia rakenteita.

Kuu konjunktio Chiron pelkää hylätyksi tulemista ja tulkitsee asiat siitä näkökulmasta. Aivan varmana siitä, että olet tullut torjutuksi, hiivit omaan koloon nuolemaan haavoja. Kyse on kuitenkin omasta tulikinnastasi ja ennakko-odotuksistasi. Tämän ymmärrettyäsi pystyt ehkä auttamaan muita samankaltaisessa tilanteessa olevia. Chiron todellakin haavoittaa ja parantaa.

Kuun sekstiili Plutolle kauriissa nostaa pintaan niin syvään juurtuneita tunteita, ettet ehkä ole niitä edes tiedostanut. Terapian lakien mukaisesti tiedostamisesta seuraa irtipäästäminen. Suhteessa läheisiin ja rakkaisiin menneisyyden taakoista vapautuminen voi muuttaa suhteen paremmin toimivaksi ja helpommin ymmärrettäväksi.

Ystävien seura tuntuu oikein hyvältä kuun tehdessä sekstiiliä Jupiterille härässä. Yhdessä pelastatte maailmaa ja toisianne.

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 170711

Kuu vesimiehessä vie ajatukset ja askeleet oudoille poluille, pois totutusta ja turvallisesta. Aamuinen kuun kolmio Marsille kaksosissa suorastaan yllytti tekemään asiat toisin. Lähde lisääntyneen itsevarmuutesi turvin seikkailemaan. Osallistu johonkin itsellesi outoon ja vieraaseen tapahtumaan, nauti itsellesi vieraiden ihmisten paljoudesta.

Iltapäivällä kuun oppositio Merkuriukselle leijonassa lisää puheen määrää, mutta vähentää sisältöä. Taukoamaton, tajunnanvirranomainen puhe, voi olla kuulijalle häiritsevää, mutta se myös yllättää: jotain uutta tulee varmasti esiin.

----------------
Lue lisää esim. kuun kolmiosta Marsille klikkaamalla tunnistetta.