lauantai 10. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 100710

Tämän päivän tapahtumilla ei välttämättä ole mitään tekemistä logiikan kanssa. Vaikka kuun (kaksosissa) ja neptunuksen (vesimiehessä) kolmio on logiikan ilmamerkeissä, ei kumpikaan planeetta ole tunnettu loogisuudestaan. Tunteet, sensitiivisyys, intuitiivisuus, herkkyys, taide ja luovuus ovat tämän päivän juttuja.

Merkuriuksen kolmio uranukseen ja jupiteriin vahvistaa luovuuttasi. Kekseliäisyytesi on huipussaan. Myös kaikista hulluimmat ideat tuntuvat täysin toteuttamiskelpoisilta ja mahdollisilta. Älä jää pelkästään ideointiin, muuta ideat teoiksi.

Kuu menee tänään rapuun ja venus neitsyeeseen. Kuun ja venuksen sekstiili vahvistaa hyvää fiilistä ja viehätysvoimaa ja lupaa romantiikkaa ja rakkautta.

Kuun liikkeet tuovat päivään myös tummia pilviä. Neliö saturnukseen neitsyessä tuo mukanaan hetken, jolloin kaikki tuntuu turhalta, kukaan ei välitä ja miksi kaikki on niin inhottavaa. Onneksi tätä kestää vain hetken. Ravusta kuu tekee neliön jupiteriin ja uranukseen sekä opposition plutoon. Suurten tunteiden päivä!

Ei kommentteja: