torstai 19. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 190810

Hyvä fiilis ja luottamus tulevaisuuteen rakentuvat sillä, mitä teet nykyisyydessä ja kuinka suhtaudut menneisyyteen. Tänään kuu jousimiehessä tekeee sekstiilin neptunukseen vesimiehessä. Sen ansiosta palaat hyviin muistoihin ja kokemuksiin, joita ajatellessasi rentoudut. Hyvinhän tässä on käynyt. Tässä hetkessä elämiseen auringon ja kuun kolmio tuo valoisan asenteen. Elämä on mukavaa.

Epämääräinen levottomuus valtaa kuitenkin mielesi kuun aloittaessa kovat aspektinsa. Ensin kuu neliö uranus villitsee sinut haaveilemaan vapaudesta. Silloin kaikki puheet siitä, että näin on aina tehty tai näin sinun kuuluu tehdä ollaksesi kelpo yhteiskunnan jäsen vain ahdistavat. Haluat tehdä asiat toisin, omalla tavallasi.

Kuu siirtyy kauriiseen viiden jälkeen ja illalla saammekin nauttia kuun konjunktiosta plutoon (hillitön muutostarve, intohimot), kuun neliöstä jupiteriin (suunnaton usko omiin kykyihin) ja kuun neliöstä saturnukseen (hyväksytyksi tulemisen tarve). Tähän soppaan merkuriuksen pysähtyminen yhdentoista aikaan illalla lisää kommunikaatiokatkokset, ajamatta jäävät bussivuorot, myöhästymiset ja ongelmat tietotekniikan kanssa.

Normipäivä siis! Eikä pidä unohtaa venuksen ja marsin konjunktiota, joka tarjoilee ihmissuhteiden valttikortteja.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Genial dispatch and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thank you seeking your information.