torstai 14. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 141010

Et halua tänään syöksyä suin päin tekemään yhtään mitään. Pitäähän ensin suunnitella, ennakoida ja tarkistaa, riittävätkö aika ja muut resurssit asian toteuttamiseen. Tuhlata ei saa, ei varsinkaan aikaa. Kuu kauriissa jakaa varovaista ja käytännöllistä pohjavirettä tähän päivään.

Onneksi elämä on ihanan moniulotteista. Koskaan ei ole kysymys vain yhdestä asiasta.

Kuu sekstiili venus aamulla muistutti elämän ihanuudesta. Kuun ja marsin sekstiilin impulsiivisuus ja intohimoisuus muistuttavat elämän hetkellisyydestä. Elämä on tässä ja nyt.

Keskiyön jälkeen klo 00:27 alkaa kuun ensimmäinen neljännes. Aurinko vaa’assa ja kuu kauriissa ovat silloin tarkalleen 90 asteen päässä toisistaan eli ne muodostavat neliön keskenään. Olosi on ristiriitainen, sillä tiedät, miten tulisi toimia ja mitä tehdä. Ne vain eivät välttämättä ole sitä, mitä sinä haluaisit tehdä tai miten toimia. Nyt yöllä toteutuvana auringon ja kuun neliö saattaa tuntua katkeilevana unena, sillä muistat stressata itseäsi mitä merkillisimmillä asioilla. Uneksit tekemättömistä töistä ja korjaamatta jääneistä ihmissuhteista. Aina herätessäsi päätät korjata asiat. Tee se!

Ei kommentteja: