perjantai 22. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 221010

Saitko nukuttua viime yönä? Ensi yönä nukkuminen voi olla vielä vaikeampaa, sillä kuu on täysi lauantaiaamuna klo 04:37. Neljä viikkoa sitten täysikuu oli myös auringon ollessa vaa'assa ja kuun oinaassa. Siitä lähtien keskiössä ovat olleet kysymykset: mikä on paikkasi eri ihmissuhteissasi, mihin vedät rajat itsesi ja toisen välille? Kuinka paljon varjelet itsenäisyyttäsi ja kuinka paljon olet valmis kompromisseihin?

Täydenkuun hulluus keskittyy nyt näihin kysymyksiin. Hulluus tulee siitä, että yhtäkkiä et voi enää pitää näitä kaikkia tunteitasi sisälläsi. Ja kyse on nimenomaan tunteista. Rationaalisuudella ei ole täydenkuun kanssa mitään tekemistä. Seuraavat kaksi viikkoa voitkin sitten ihmetellä tunnepurkauksien seurauksia ja löytää jotain järkeä niistä.

Tuittupäisen oinaskuun impulsiivisuutta ja spontaaniutta tasapainottaa tänään merkuriuksen sekstiili plutolle, joka tuo mukanaan kärsivällisyyttä ja strategiantajua. Ymmärrät asioiden syy- ja seuraussuhteet tavallista herkemmin osin sen vuoksi, että haluat tutkia asioita pintaa enemmän.

Energiatasosi vaihtelee päivän aikana saamattomasta velttoudesta (mars neliö neptunus) nopeatempoiseen ja kilpailuhenkiseen urheiluun (kuu oinaassa).

Ei kommentteja: