maanantai 25. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 251010

Maanantai aloittaa työviikon ja arjen. Mutta ei tänään, sillä mielesi karkailee useamman kerran ja tiedät monia asioita, joita tekisit mieluummin kuin arjen askareita töissä tai muualla.

Ja pitikö sitä heti aamusta olla kärsimätön ja ärtyisä, eikö vähemmälläkin määrällä ärräpäitä olisi päässyt liikkeelle? Kuun ja marsin oppositio on onneksi lyhytkestoinen, sillä en minä ainakaan jaksa kaiken aikaa kiroilla. Ja voi olla, että päivän päätteeksi ihmettelet, mikä ihmeen hoppu sinua aamulla vaivasi.

Vauhtia tälle maanantaille lupailevat sekä kuun sekstiili uranukselle, että marsin kolmio uranukselle. Jotta mielesi ja tunteesi pysyisivät tapahtumien perässä, siirtyy kuu vikkelään kaksosten merkkiin klo 14:47.

Mikään ajopuu koskessa et ole ja puhumalla selviät monesta tilanteesta. Merkuriuksen ja venuksen konjunktio skorpionissa auttaa sinua asettelemaan sanat hauskasti, viisaasti ja syvällisesti rakkauden asioista puhuttaessa. Kerro tunteesi, oli ne sitten rakkautta, vihaa, ystävyyttä, kateutta tai iloa.

Pablo Picasso täyttäisi tänään 129 vuotta.

Ei kommentteja: