tiistai 9. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 091110

Varovaisuuden ja syvällisyydenkin aika on ohi merkuriuksen siirryttyä yöllä jousimiehen merkkiin ja on siinä joulukuun alkuun asti. Tänä aikana pidättyväisyys sanoissa ja ajatteleminen ennen puhumista tuntuvat käsittämättömiltä vaatimuksilta ja niinpä suustasi tipahtelee sammakoita. Et vain voi pidätellä asioita sisälläsi enää, ne on tuotava julki nyt heti. Ja jos et ehdi sanottavaasi muotoilla hienotunteiseksi, niin ei sille mitään voi. Jos joku pahoittaa suorapuheisista kommenteistasi mielensä, niin omapahan on häpeänsä. Sinähän sanot vain totuuden!

Kuun neliö jousimiehestä uranukselle kaloissa järjestää yllättäviä tilanteita aamuun. Hetkellinen kapinallisuus ja vapaudenkaipuu saavat sinut poikkeamaan rutiineista, ohjeista ja suosituksista ja kulkemaan omia polkujasi.

Kapinallisuutesi tyrehtyy nopeasti kuun siirryttyä kauriin merkkiin klo 15:36. Varovaisuutta tunneasioissa vahvistaa kuun konjunktio plutoon, jolloin kontrollintarve vahvistuu entisestään. Tunteesi ovat siitä huolimatta voimakkaat.

Ei kommentteja: