perjantai 19. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 191110

Päivän vauhdittaa auringon tekemä kolmio skorpionista uranukselle kaloissa. Uusien asioiden ja yllätysten planeetta uranus on yleensä melko kovakourainen, mutta kolmio auringon kanssa pehmentää uranuksen äkkiväärää yllätyksellisyyttä. Uusien asioiden ja yllätysten käynnistäjänä olet todennäköisemmin sinä itse kuin tulivuoren purkaus Islannissa. Tunnet itsesi vapaaksi ja sitä kautta huolettomaksi ja uskaliaaksi.

Aamupäivän kuu oinaassa syöttää egoismiaan, mutta klo 12:04 kuu siirtyy härän merkkiin. Egoismisi kääntyy sisäänpäin, oma rauha ja mukavuus riittävät sinulle. Jälleen kerran planeettojen liikkeet taivaalla tuovat esiin ristiriitaisia energioita. Miten olla uskalias omassa rauhassaan? Kuun kolmio plutolle kauriissa antaa voimaa, jolla pääset irti huonoista tavoista. Haluat saada hommat tehtyä.

Sekä venus että jupiter alkavat liikkua eteenpäin peräännyttyään pitkään. Venuksen hallitsemat asiat rakkaus, raha ja arvot saavat siivet selkäänsä, samoin jupiterin hallitsemat asiat, mm. matkat ja filosofia.

Ei kommentteja: