perjantai 3. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 031210

Sinun on vaikea sietää pinnallisuutta, kevytmielisyyttä ja (älyllistä) epärehellisyyttä tänään. Koet asiat syvästi ja haluat nähdä asioiden väliset salaisetkin yhteydet. Totuus tulkoon esiin!

Skorpionikuun syvällisyys voi kuitenkin jäädä sinulta huomaamatta päivän melskeissä. Mars tekemä neliö uranukselle saa sinut rimpuilemaan arjesta ja aikatauluista pois. Haluat olla vapaa, mutta miten irtautua kahleista kun töissä on kiireisimmät viikot menossa, joulu painaa päälle ja ulkona on kylmä? Suuret, jopa massiivisilta tuntuvat esteet tielläsi vapauteen saavat sinut käyttäytymään äkkiväärästi. Huudat, meuhkaat, riitelet, paiskot ovia ja häippäset omille teillesi.

Sinua on siis varoitettu. Jos mahdollista, pidä marsin ja uranuksen äkillinen aggressio kurissa. Energiaa sinulla kyllä riittää, kyse on vain siitä, miten ja minne sen suuntaat. Hyödynnä taitavaa merkuriusta kauriissa, arvoitusten ratkaisemista rakastavaa kuuta skorpionissa ja intohimoista venusta skorpionissa. Ole viisas kuin vanheneva kuu, joka näkyy taivaalla ohuena sirppinä.

Ei kommentteja: