maanantai 13. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 131210

Saatat tarvita herkkyyttäsi ja intuitiotasi tänään moneen kertaan. Kuuntele ja tarkkaile ihmisiä ja tilanteita ennen kuin ryntäät päätä pahkaa sekaan. Tässä päivässä on paljon aktiivista energiaa, jonka tyynnyttäjänä kuu kaloissa toimii oikein hyvin.

Aurinko jousimiehessä ja kuu kaloissa ovat tänään tarkassa 90 asteen kulmassa klo 15:58. Kuunvaiheista ensimmäinen neljännes liittyy oman identiteetin vahvaan esilletuomiseen, kunhan sen on ensin löytänyt. Itsen korostus tapahtuu mm. sanoutumalla irti omista juurista ja taustasta. Oikuttelevaa ja hieman aggressiivista kuunvaihetta ymmärtää paremmin, kun vertaa sitä mielessään murrosikäiseen nuoreen.

Päivän energialatauksen perusta on kuitenkin perääntyvän merkuriuksen konjunktio marsin ja pluton kanssa kauriissa. Perääntyvään merkuriukseen liitetään väärinymärrykset ja väärään tai puuttelliseen tietoon perustuvat ratkaisut, mutta myös asioiden harkinta vielä kerran. Harkitse siis, ennen kuin annat marsin ja pluton räjäyttävän voiman sotkea ihmissuhteesi, työpaikkasi ja liikenteen. Merkuriuksen ja marsin konjunktion ansiosta saatat sanoa enemmän kuin tarkoitat ja varsinkin suuttuessasi olet aikamoinen sanankäyttäjä.

Mars ja pluto edustavat yhdessä hyvin voimakasta eteenpäin menevää ja muutokseen pyrkivää energiaa. Haluat ja tahdot muuttaa elämäsi asiat kertaheitolla.

Ei kommentteja: