keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 221210

Talvipäivänseisauksen päivää odotan koko syksyn. Mitä pimeämpää, sitä hartaammin odotan tätä päivää, joka tarkoittaa pimenemisen päättymistä. Aurinko on eteläisimmällään ja kääntyy talvipäivänseisauksessa kohti pohjoista. Valon voittoa pimeästä on juhlittu vuosituhansia. Ja juhlitaan edelleen.

Talvipäivänseisauksessa aurinko siirtyy kauriin merkkiin. Kauriiseen liittyy aika, kuri, tavoitteellisuus ja jonkinlainen hitaus. Näinhän voimme päätellä myös kuuluisista kauriista kuten David Bowiesta ja Elvis Presleystä! Astrologia on ihanan ristiriitaista.

Aurinko on kauriissa tammikuun 20. päivään asti. Hyvin on aikaa aloittaa jousimiehen aikana syntyneiden visioiden toteuttaminen. Mitkä ne olivatkaan? Oivallat tänä aikana myös ajan rajallisuuden.

Perääntyvä merkurius jousimiehessä tekee neliö jupiterille kaloissa. Jos tietoa voi saada liikaa, tämä aspekti luo sille hyvät edellytykset. Jaksat puhua paasata ja tiedät varmasti olevasi oikeassa. Sosiaalinen elämäsi on vilkasta ja mieluiten kaikki haluavat olla tekemisissä kanssasi yhtä aikaa.

Lyhyen ajan saatat silti tuntea itsesi hylätyksi ja yksinäiseksi kuun ravusta tehdessä neliötä saturnukselle vaa'assa. Se menee onneksi ohi.

Ei kommentteja: