perjantai 7. tammikuuta 2011

Päivän horoskooppi 070111

Heräsitkö yöllä muistelemaan ahdistuneesti asioita, jotka pitää lähitulevaisuudessa tehdä? Samaan aikaan mieleesi nousivat ehkä myös kaikki ne asiat, jotka olisit voinut hoitaa paremmin? Jep, aurinko kauriissa tekee neliön saturnukselle vaa’assa ja muistuttaa kaikista tekemättömistä töistä, vastuista ja velvollisuuksista. Kunnon orjapiiskurin tavoin aurinko neliö saturnus vaatii tekemään kaiken, murehtimaan kaikesta ja tuntemaan vastuuta myös niistä asioista, jotka eivät sinulle kuulu. Ja yllättäen aspektin luonteeseen kuuluu, että löydät realistiset ja käytännölliset tavat selviytyä kaikesta.

Venus siirtyy jousimiehen merkkiin klo 14:30 ja päästää ilon valloilleen. Kujeileva, seikkailuhenkinen, rohkea, suuripiirteinen ja optimistinen asenne rakkaudessa ja ihmissuhteissa on juuri sitä, mitä nyt tarvitaan. Nyt on flirtin ja romanssien aika. Eikä nyt haeta sielunkumppania vaan ihmistä, jonka kanssa on hauska matkustaa, löytää uusia asioita myös läheltä ja keskustella niin filosofiasta kuin pintamuodista. Venus on jousimiehessä 4.2. asti.

Kuu vesimiehessä tekee konjunktion neptunukseen ja nostaa intuition tasoa huomattavasti. Sinä vain tiedät, miten asiat sujuvat ja aistit lähelläsi olevien ihmisten fiilikset. Herkkyytesi ansiosta innostut helposti. Käytännön asioiden hoitamista kuun konjunktio neptunukseen ei suosi.

Ei kommentteja: