lauantai 5. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 050311

Uusikuu kaloissa suosii intuitioon, mielikuvitukseen ja unelmiin perustuvia aloituksia. Mitä jos mikään ei huvita, innosta tai kiinnosta? Kuinka päästä yhteyteen intuitionsa kanssa, jos kaikki on vain tylsää eikä mikään herätä intoilemaan?

Kuun konjunktio Merkuriuksen kanssa antaa yhden vastauksen: kirjoita (käsin, ei koneella) mitä vain mieleesi juolahtaa. Jos ei juolahda mitään, kirjoita a4-sivu täyteen ”Mitään ei nyt tule”. Jatka seuraavalle sivulle ja sitä seuraavalle. Niin kauan kunnes yhtäkkiä huomaat kirjoittavasi jotain aivan muuta. Jatka kirjoittamista vielä sivun verran.

Jos kirjoittaminen ei huvita, lähde ulos kävelemään. Ilman päämäärää tai aikataulua. Anna myös ajatustesi harhailla samalla kun askeleesi vievät sinua jonnekin.

Jos käveleminen ei huvita ja kaipaat kuitenkin liikuntaa, lähde uimaan sillä vesi on kalojen elementti. Kaikki veden kanssa lotraaminen aktivoi intuitiota ja rakentaa yhteyttä sisimmän kanssa. Jos ei muuta, niin tiskaa käsin.

Musiikin vaikutus on suuri, sillä musiikki iskee suoraan alitajuntaan. Anna musiikin viedä, laula ja tanssi lempikappaleesi, itke ja naura musiikin kanssa. Anna hymysi levetä kuullessasi kappaleen, jota olet rakastanut kauan sitten, mutta jota et ole pitkään aikaan kuullut. Anna muistojen tulla.

Jos vastaasi tulee jotain ihanaa, ota siitä kiinni!

Ei kommentteja: