lauantai 30. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 300411

Tästä voi tulla ikimuistoinen vappuaatto kuun, Uranuksen, Venuksen, Merkuriuksen, Marsin ja Jupiter in vauhdittaessa asioita oinaassa. Oinas on hyvin individualistinen merkki, siksi kaikki omasta halusta kumpuava tekeminen kannattaa.

Mikään pakko ei ole juhlia vappuaattoa, mutta Marsin ja Jupiterin konjunktio voi taata kaikkien aikojen bileet. Elämänilo pulppuaa voimakkaana nauruun ja iloon, joka heijastuu ihmissuhteisiin. Konjunktion yltiöpäisyys, kaikkea liikaa, voi tuntua huomenaamulla kipeänä päänä. Väliäkö sillä, koska huomenna voi jatkaa kevään ja elämänilon ylistystä!

Ikimuistoinen vapusta voi tulla toisellakin tapaa. Kuun ja Venuksen konjunktio valaa charmia jokaiseen. Ystävyyden ja rakkauden tunteminen ja jakaminen ovat luonteva tapa lähestyä toista ihmistä. Jokin silti mättää. Kuun ja Venuksen oppositio perääntyvään Saturnukseen vaa’assa luo etäisyyden tunnetta muihin ihmisiin. Kyse on siis tunteesta, että sinua kritisoidaan eikä sinua ainakaan kukaan rakasta. Kaikilla muilla näyttää olevan niin hauskaa! Nämä tunteet juontavat omista läheisyyden ja hylätyksi tulemisen peloista. Älä anna niille edes pikkusormea, silloin kun ne nopeasti vilahtavat mieleesi.

Kuun ja Venuksen oppositio Saturnukselle on kuin huono vappunaamari, joka estää sinua näkemästä muita ja muita näkemästä sinua. Vaihda se hulluttelevaan iloon, jota Mars ja Jupiter tarjoavat.

Riemukasta Vappua!

Ei kommentteja: