torstai 9. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 090611

Kuu vastuuntuntoisessa neitsyessä tekee kolmion Marsille. Marsin itseluottamus ja rohkeus täydentävät neitsytkuun täydellisyydentavoittelua. Vahvistuneet tunteet saavat sinut reagoimaan herkästi ympäristöösi, muihin ihmisiin (etenkin miehiin) ja itseesi.

Tänään koetaan sellainen ihme, että Jupiter tekee sekstiilin Neptunukselle. Edellisen kerran nämä planeetat olivat sekstiilissä helmikuun lopulla vuonna 1999. Silloin eläinradan merkit olivat eri, nyt sekstiili on härän ja kalojen merkeissä. Idealismia olisi tarjolla runsaasti. Yhteys tietoisen minän ja alitajuisten/tiedostamattomien toiveiden ja halujen välillä on auki. Rentoudu ja ota vastaan, mitä universumilla on sinulle antaa.

Venus siirtyy kaksosiin klo 17:23 ja viipyy kaksosten merkissä 4.7. asti. Venus kaksosissa on kepeä, puhelias, sosiaalinen ja kiinnostunut kaikesta mahdollisesta. Keskustelet ovat kepeitä, syvällisiä, nopeita tai useita tunteja kestäviä. Rakkaus syntyy puhuessa ja keskustellessa ja samoilla keinoilla sen voi nyt myös uudistaa. Venus kaksosissa ottaa sydämenasiat kevyesti, flirttailee mielellään eikä ole kovin sentimentaalinen.

Tänä ihanana päivänä synttäreitään viettävät mm. Johnny Depp (s. 1963), Natalie Portman (s. 1981) ja Deep Purplen kosketinsoittaja Jon Lord (s. 1941). Sen kunniaksi Deep Purplen Child in Time.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En muistanutkaan, että Deep Purple on tuollaista slow life -musiikkia. Kun biisi kestää lähes 10 minuuttia, ei auta kuin istua ja meditoiden kuunnella, miten kaikki kehittyy.

Kiitos tästä nostosta!

Kirjastonhoitajatar kirjoitti...

Ole hyvä!