keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 130711

Kuu siirtyy jousimiehen merkistä kauriiseen klo 17:14. Spontaaniuden tilalle tulee harkinta ja varovaisuus. Tunteet pidät omana tietonasi ja siksi ilmapiiri sosiaalisissa tilanteissa voi olla jäykkä ja varautunut. Voimistunut vastuuntunto ja kunnianhimo yhdistyvät realistiseen näkemykseen resursseista ja ajasta.

Kuun sekstiili kauriista Neptunukselle kaloissa kuuden aikaan illalla voimistaa intuitiota, mielikuvitusta ja luovuutta. Keskiyön lähetessä kuun neliö Uranukselle tekee levottomaksi. Korostunut vapaudentarve voi johtaa yllättäviin tilanteisiin.

Venuksen neliö ravusta Saturnukselle kauriissa saa haluamaan enemmän kuin on mahdollista saada. Elämän realiteetit painavat päälle. Venuksen ja Saturnuksen neliö saa huomaamaan epätasapainon pari- ja ystävyyssuhteissa. Liioitellen toinen on rikas, toinen on köyhä tai toinen on nuori ja toinen on vanha. Epätasapainoa löytyy toki suhteista muualtakin kuin varallisuudesta ja iästä. Jos tunnistat läheisesi kanssa epätasapainon suhteessanne, se ei ole maailmanloppu. Se tarkoittaa vain sitä, että suhteen tasapainottamiseksi on tehtävä töitä.

Ei kommentteja: