tiistai 23. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 231110

Kuu kaksosissa ahkeroi tänään aloittaen oppositiolla merkuriukseen ja jatkaen neliöllä jupiteriin kaloissa, kolmiolla neptunukseen vesimiehessä ja neliöllä uranukseen kaloissa. Ja yöllä kuu tekee vielä kolmion venukseen vaa'assa. Tällainen ahkerointi, mielenliikkeiden vilkkaus ja monen asian yhtäaikaisuus, sopii oikein hyvin kuulle kaksosissa. Ainoastaan kaksonen tuntee todella elävänsä silloin kun on sata tyystin erilaista asiaa yhtä aikaa hoidettavana.

Kuun ja merkuriuksen oppositio tekee pientä jäynää aikatauluihin, se hukkaa tärkeät sähköpostit ja tekstarit ja tekee sinut ärtyisäksi ja hermostuneeksi.

Kuun ja jupiterin neliö syöttää sinulle kuvaa itsestäsi kaikkeen pystyvänä ihmenaisena tai ihmemiehenä, jolle kaikki on mahdollista. Mukavaa, eikö totta? Teet kaikkea liikaa.

Kuun ja neptunuksen kolmio saa sinut lahjoittamaan rahaa spr:n katastrofikeräykseen ja itkemään kärsivien vuoksi. Olet herkkä ja haavoittuvainen. Voimistuneen intuitiosi hyödynnät kirjoittamalla kauniin tarinan yksinäisyydestä.

Kuun ja uranuksen neliö hermostuttaa, varsinkin kun ihmiset eivät ole siellä, missä heidän tulisi olla. Et ole varma edes siitä, missä sinun pitäisi olla. Ei ainakaan tekemässä sitä samaa kuin aina ennenkin.

Kuun ja venuksen kolmio päättää päivän ja haluat todella hemmotella itseäsi.

Riemukasta tiistaita kaikille!

Ei kommentteja: