torstai 25. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 251110

Amerikkalaiset viettävät tänään kiitospäivää ja kokoontuvat perinteiselle yhteiselle aterialle perheen ja suvun kesken. Onneksi amerikkalaisille ja meille kaikille, kuu ravussa lupailee kodikasta päivää ja iltaa, välittämistä ja huolehtimista läheisistä. Rakastettavuus ja ystävällisyys ovat kuitenkin haavoittuvia, sillä ravun herkkyys nopeuttaa myös mielenpahoittamista.

Päivän iso aspekti, merkuriuksen neliö jousimiehestä jupiterille kaloissa, pitänee huolen siitä, että suusta kuitenkin lipsahtelee totuuksia, joista herkkä kuu ravussa loukkaantuu. Tunne ja järki työskentelevät tänään täysin eri tasoilla. Samoilla käsitteillä tarkoitetaan eri asioita toisen puhuessa järjellä ja toisen tunteella.

Aivosi käyvät tänään ylikerroksilla merkuriuksen ja jupiterin neliön ansiosta. Ajattelet suuria ja vain suuria asioita. Yksityiskohdat, kuka niihin jaksaa kiinnittää huomiota silloin, kun on maailman valloittamisesta kyse? Tosin muiden vakuuttaminen suunnitelmiesi ylivoimaisuudesta ja suurenmoisuudesta voi olla hankalaa, mutta puhetta ainakin piisaa.

Ei kommentteja: