sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 051210

 Toiset tulevat hulluiksi täydenkuun aikaan. Valvovat, ovat dramaattisia ja antautuvat alitajunnasta nouseville impulsseille. Toiset reagoivat uuteen kuuhun olemalla uneliaita ja saamattomia. Ja koko ajan on omituinen fiilis siitä, että kaikki on tuolla jossain, mutta kuin sumuverhon takana.

Tänään aurinko ja kuu jousimiehessä ovat konjunktiossa. Klo 19:36 on uudenkuun hetki eikä taivaalla näy mitään. Aurinko on laskenut aikoja sitten eikä kuu valaise tietä. Kuitenkin juuri tästä pimeydestä nousee uusi alku, uusi rohkeus kohdata elämän haasteet. Uusikuu jousimiehessä valaa luottamusta itseen, antaa uskoa siihen, että kaikki käy hyvin. Optimismisi näkyy suurisuuntaisissa suunnitelmissa, joita toteuttamaan syöksyt päätä pahkaa. Sitä paitsi, elämässä täytyy olla enemmän kuin tämä tässä nyt. Hyvä seikkailumieli, uskallus, innostus ja hyvään uskominen kantaa meitä seuraavaan uuteen kuuhun asti, joka on 4.1.

Tosin juuri tänään ollaan varovaisia ja riskit arvioidaan tarkasti. Aurinko ja kuu tekevät sekstiiliä jähmeälle saturnukselle vaa’assa, joka muistuttaa elämän realiteeteista. Painopiste on ihmissuhteissa, niiden toimivuudessa ja kestossa.

Vakavaa henkeä päivään tuo myös merkuriuksen ja pluton konjunktio kauriissa, merkissä jota saturnus hallitsee. Tiedät, että pitäisi aloittaa joulusiivot ja –leipomiset, lahjat pitäisi ostaa tai tehdä ja ne tavalliset ruoanlaitot ja siivoamisetkin pitää hoitaa. Työpäivät venyvät ja töitä on niin hemmetisti. Ei ihme, että väsyttää ja tekisi mieli pysäyttää aika. Tee se. Lepää, käperry sänkyyn tai nojatuoliin, lähde kävelylle tai meditoi. Anna ajatustesi vaeltaa mielesi syvyyksiin ja voit nähdä elämäsi uudessa valossa.

Ei kommentteja: