maanantai 6. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 061210

Uutta intoa täynnä oleva kuu ahkeroi tänään jousimiehessä tehden neliön jupiterille ja uranukselle kaloissa, sekstiilin neptunukselle vesimiehessä ja konjuktion marsin kanssa jousimiehessä. Päivä on vauhdikas, hauska, impulsiivinen ja intuitiivinen. Aikataulut ja suunnitelmat voivat muuttua moneen kertaan. Sähköiset välineet ja viestimet voivat vähän kiukutella, mutta ei näin juhlapäivänä siitä viitsi hermostua.

Merkuriuksen ja pluton konjunktio kauriissa parantaa keskittymiskykyäsi. Haluat olla tehokas, taloudellinen ja selvittää asioiden takana piilevän totuuden. Dekkaripäivä siis, sillä Linnan juhlien monotonisuus ja sisällyksettömyys ei nyt oikein jaksa kiinnostaa.

Myöskään auringon ja saturnuksen sekstiili ei innostu Linnan juhlista juhlina. Katsomisen motiivina voisi olla kiinnostus valtaan ja rahaan.

Venuksen sekstiili plutoon alkaa pikkuhiljaa tuntua ja kestää pari päivää. Se liitetään hyvään onneen raha-asioissa ja intiimeihin hetkiin rakkaudessa. Siis sellaisia, joissa yhtäkkiä tajutaan, että tuossa se on, se, jota olen etsinyt koko elämäni ajan.

Tämän päivän synttärisankari on 93-vuotta täyttävä itsenäinen Suomi.

Ei kommentteja: