lauantai 29. tammikuuta 2011

Päivän horoskooppi 290111

Kuu jousimiehessä ei oikeastaan ole kiinnostunut yksityiskohdista eikä arjessa ahertamisesta. Suuret kuviot, yltiöpäinen seikkailuhenki, filosofiset kysymykset ja maailmanympärysmatkat tyydyttävät mielen kuun ollessa jousimiehessä.

”To be or not to be” on tietenkin peruskysymys, mutta jousimiehen filosofinen pohdinta kohdistuu myös yhteiskuntaan ja maailman tilaan. Minkälainen on oikeudenmukainen verotus? Mistä ilmastonmuutoksessa on kysymys ja mikä siinä olisi paras tapa toimia? Mitä on demokratia ja kuinka yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus toteutetaan?

Kuun sekstiili saturnukseen vaa’assa muistuttaa, mikä on mahdollista ja mikä ei. No, kuinka moni on tästä lähdössä kiertämään maailmaa? Kuinka monelle se on realistinen mahdollisuus? Monelle realistisin maailmanympärysmatka on Avara luonto lauantai-illan televisiotarjonnassa. Taide musiikin, kirjallisuuden, kuvien ja elokuvien muodossa tarjoaa toki aina mahdollisuuden.

Ensi yönä toteutuva kuun ja venuksen konjuktio mahdollistaa sen tärkeimmän matkan ihmisen elämässä eli matkan toisen ihmisen luo.

Ei kommentteja: