sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Päivän horoskooppi 230111

Kuu neitsyessä on pragmaattinen ja harkitsevuudessaan varovainen. Se ei silti pysty peittämään sitä innostusta ja onnistumisen tunnetta, jonka jupiter oinaassa saa aikaiseksi. Nauttikaamme siitä!

Venus jousimiehessä tekee sekstiilin saturnukselle vaa’assa. Yleensä tätä aspektia kuvataan sanoilla ”kypsä rakkaus” ja ”realismi”, jotka sinänsä antavat viitteitä transiitin olemuksesta. Ihmissuhteet perustuvat molemmin puoleiseen luottamukseen, kunnioitukseen ja tietoisuuteen siitä, että toinen on siinä. On kyse rakkaudesta, jota ilmaistaan vähäeleisesti. Yleensä tämä on positiivinen aspekti, joten realismikin suuntautuu toiveikkaasti tulevaisuuteen.

Jonkinlainen tyytymättömyys kytee illan mittaan. Sitä voisi kutsua sunnuntaiahdistukseksi, sillä kyse on vapaudenkaipuusta ja tyytymättömyydestä rutiineihin ja aikatauluihin. Eikö elämässä kuuluisi olla jotain villiä sen sijaan että vain yritetään jotenkuten elää? Kuun oppositio uranukselle kaloissa voi saada aikaiseksi äkillisiä irtiottoja omasta elämästä. Sunnuntai-illan rutiineja voivat häiritä sähkökatkokset, toimimattomat kodinkoneet ja netin reistailu. Ota ne vastaan tervetulleina mahdollisuuksina tehdä jotain aivan muuta.

Ei kommentteja: