keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 020211

Tänään voi tapahtua kaikenlaista. Venuksen sekstiili jousimiehestä Neptunukselle vesimiehessä tuo päivään lempeyttä, romantiikkaa ja kauneutta. Jotkut kohtaamiset ja tilanteet tuntuvat suorastaan taianomaisilta.

Tavallisesta poikkeavaa päivää lupaavat myös Venuksen neliö Uranukselle vesimiehessä ja Merkuriuksen sekstiili kauriista Uranukselle. Vapauden ja sitoutumisen kysymykset voivat nousta keskeisiksi niin ihmissuhteissa kuin työelämässäkin levottomuuden ja kapinallisuuden vallatessa sydämet. Impulsiivisuus tuntuu kukkarossa, sillä heräteostokset tuntuvat olevan juuri sitä mitä tarvitset.

Merkuriuksen ja Uranuksen sekstiili toimii parhaimmillaan ryhmässä, jossa ajatukset ja ideat sinkoilevat. Ongelmanratkaisu on luovaa ja perustuu kykyyn nähdä asiat uudessa valossa. Rutiineista poikkeaminen tuntuu oikein hyvältä!

Auringon ja Marsin konjunktio vesimiehessä takaa, että energiaa ja itseluottamusta riittää mihin vain.

Huomenna kello 04:31 aurinko ja kuu ovat konjunktiossa vesimiehessä ja uudenkuun vaihe alkaa. Tänään kuitenkin vanhakuu tuntuu väsymyksenä, hiljaisuutena ja tarpeena vetäytyä yksinäisyyteen. Ottaen huomioon tämän päivän muut aspektit, jotka eivät lupaa lepoa, rauhaa tai yksinoloa, vanhankuu lisää harkintaa tähän päivään. Eri asia sitten on, kuinka hetken epäröintiin reagoi. Syöksytkö päätä pahkaa seikkailuun ja elämän myllerrykseen vai vetäydytkö tilanteesta?

Ei kommentteja: