torstai 3. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 030211

Auringon ja kuun konjunktio vesimiehessä aamulla 04:31 aloitti uudenkuun ajan. Jokainen uusikuu on aloittamisen ja uudelleensyntymisen aikaa. Muutoksen tarve on suuri samoin kuin halu päästä eroon esteistä tai rajoituksilta tuntuneista asioista. Vesimiehessä vapaus toteuttaa itseään toteutuu parhaiten yhteistyössä muiden kanssa, projekteissa joissa on kyse itseä laajemmista asioista.

Lähde ulos, liity muiden ihmisten seuraan, ole sosiaalinen, verkostoidu. Tämän uudenkuun aikana tyhmyys ei tiivisty joukossa, vaan yhteistyössä pystytään luomaan uutta ja ennenäkemätöntä. Ystävällisyys, jopa platoninen rakkaus, kohdistuu jokaiseen ihmiseen. Persoonallisista tunteista ei ole kyse, nyt vietetään lomaa tunteiden painolastista.

Uusikuu vesimiehessä saa voimaa konjunktiosta Marsiin ja kolmiosta Saturnukseen, jotka lupaavat uusien projektien tarvitsemaa energiaa, harkintaa ja kestävyyttä. Onnistuminen on erittäin mahdollista.

Kiinalainen uusivuosi alkaa uudesta kuusta vesimiehessä. Onnea kaikille jäniksille/kissoille, joiden vuosi juuri alkoi!

Setsubunia, japanilaisten kevään tulon juhlaa, vietetään 3.2. Silloin ajetaan pois talven paholainen ja lauletaan "häipykää epäonnen paholaiset, tehkää tilaa hyvälle onnelle".

Ei kommentteja: