keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 090311

Tuttua, mukavaa ja turvallista sen olla pitää, toivoo kuu härässä. Levottomien ja odottamattomien tapahtumien ja ajatusten aika on kuitenkin jo alkanut silloin, kun Jupiter siirtyi oinaaseen. Tänään klo 19:47 Merkurius siirtyy oinaaseen Jupiterin seuraksi ja viipyy oinaassa 16.5. asti.

Ennen oinaaseen siirtymistä Merkurius tekee konjunktion Uranuksen kanssa kalojen viimeisessä asteessa. Uranus kiihdyttää jo ennestään Merkuriuksen nopeita ominaisuuksia eli ajattelua, viestintää, yhteydenpitoa. Voi olla, että jopa omien ajatusten perässä pysyminen on vaikeaa, saati sitten muiden. Kalojen merkki lisää tähän nopeuteen intuitiivisuuden ja herkkyyden ja tunne siitä, että on oikeassa paikassa oikeaan aikaan on vahva. Konjunktion aikana syntyneet oivallukset eivät ehkä ole niitä sovinnaisimpia, mutta eteenpäin vieviä kyllä ehdottomasti. Ajattelutoiminnan äkillinen voimakas vilkastuminen voi tuntua myös kaoottisuutena, keskittymiskyvyn puutteena ja hermostuneisuutena. Ei millään ehdi laittaa kaikkia ajatuksia ylös!

Merkurius oinaassa on myös nopea. "Tällä uudella projektilla on nyt vaan tulenpalava kiire, ei tässä ehdi harkita riittävästi tai murehtia seurauksia", tuumaa Merkurius oinaassa. Ajatuksen itsenäisyys, vaistomaisuus, suoruus ja pioneerimaisuus ovat tätä aikaa. Mutta niin ovat myös kärsimättömyys, itsekkyys, äkkipikaisuus, aggressiivisuus ja kilpailuhenkisyys. Puhe on nopeaa ja sanat menevät siksi solmuun. Jos olisi mahdollista oppia pikapuhuminen, nyt olisi sen aika.

Kevätpäivänseisaukseen on vielä aikaa, mutta eläinradan 1. merkki oinas saa kevään aikana asukkaikseen Jupiterin ja tänään siirtyvän Merkuriuksen lisäksi Uranuksen, Auringon, Marsin ja Venuksen. Pidä hatustasi/huivistasi kiinni!

Ei kommentteja: