sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 030411

Toivottavasti et ole varannut tälle päivälle sellaista tekemistä, joka vaatii keskittymistä, puurtamista ja paikoillaan oloa. Siitä kun ei välttämättä tulisi yhtään mitään. Marsin ja Uranuksen konjunktio oinaassa tekee levottomaksi ja kärsimättömäksi. Tylsyyden ja tapahtumattomuuden torjumiseksi olet valmis ottamaan riskejä ja kokeilemaan vaikka riippuliitoa.

Marsin ja Uranuksen energia on konjunktiossa räjähtävää ja arvaamatonta. Oman yksilöllisyyden löytäminen/korostaminen ilmenee vapaudentarpeena. Lähdettäessä liikkeelle tällä energialla kannattaa olla varovainen, sillä tapaturma-alttius on suuri.

Uutta elämää, uutta minää, hakee myös uuskuu oinaassa klo 17:32. Elä hetkessä, anna vaistojen viedä ja tunnet olevasi elossa – enemmän kuin pitkiin aikoihin. ”Minä olen minä ja sellaisena paras mahdollinen”, julistaa uusikuu oinaassa.

Uudenkuun kärsimätöntä tarvetta aloittaa alusta, laittaa elämä uusiksi, hillitsee oppositio perääntyvään Saturnukseen vaa’assa. Vain muistuttaakseen, että ratkaisusi vaikuttavat aina myös muihin ihmisiin.

Päivän energia on fyysistä, jota voi purkaa juoksemalla tai tekemällä suursiivouksen (jolloin voi löytää kaikenlaista), mutta myös päähieronta tyynnyttää – hetkeksi. Sohvalla makaamiseen tätä energiaa ei kannata tuhlata.

Ei kommentteja: