lauantai 2. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 020411


Mars siirtyi aamulla vähän ennen kahdeksaa oinaaseen ja vauhdittaa sieltä elämäämme 11.5. asti. Mars, sodan planeetta, on oinaassa omassa merkissään. Aktiivisuus, aloitteellisuus, rohkeus, suoruus ja rehellisyys ovat oinaan ominaisuuksia. Kuten myös itsekkyys, minän pitäminen kaiken mittana, ja hätäisyys. Aloitettujen asioiden loppuunsaattaminen ei myöskään ole oinaan parhaita ominaisuuksia. Mars omassa merkissään vahvistaa kaikkea tätä.

Myös kuu siirtyy tänään oinaaseen klo 14:16. Kuun ja Marsin lisäksi oinaassa ovat Uranus, Aurinko, perääntyvä Merkurius ja Jupiter. Valtava oinasenergia puhuu yksilön oikeudesta olla minä. Sortoa vastaan nousevat niin yksilöt kuin kansatkin. Tarve aloittaa alusta ja puhtaalta pöydältä on suuri.

Aloittamisen vimmaa heikentää jonkin verran hyvin vanha kuu, vaikka oinaassa onkin. Huominen auringon ja kuun konjunktio, uusikuu, korjaa tämän seikan.

Venuksen sekstiili kaloista Plutolle kauriissa lisää päivän energiaa intohimoisella suhtautumisella toiseen ihmiseen, mutta myös kaikkeen mitä teet.

Ei kommentteja: