keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 180511

Kuu jousimiehessä kyllästyy helposti. Siksi kaikki rutiinista poikkeava ja seikkailun mahdollistava on taivaalta satavaa mannaa. Iloinen ja leikkisä asenne auttaa silloinkin, kun mitään ei tapahdu.

Mars härässä tekee sektiilin Chironille kaloissa. Parantuminen menneisyyden haavoista ja traumoista ei ole helppoa, mutta nyt siihen on energiaa ja päättäväisyyttä. Lähes sotaisalla tarmolla olet valmis korjaamaan myös muiden ongelmat. Yhdessä jousimieskuun totuuksien laukomisen kanssa tästä voi seurata sanomista ja riitelyä.

Päivän synttärisankari on Päivän horoskooppi. Tasan vuosi sitten ilmestyi ensimmäinen päivän horoskooppi tässä blogissa. Vuoden aikana on astrologisesti tapahtunut isoja ja merkittäviä juttuja, kuten juhannuksen suurristi uranuksen, jupiterin, pluton, saturnuksen ja auringon ja kuun välillä. Tämän kuvion energia vaikuttaa edelleen, vaikka planeetat ovat siirtyneet suurrististä pois. Hitaiden planeettojen aspektit kestävät kauan ja vaikuttavat pitkään. Tuleva Uranuksen ja Pluton neliö palauttaa oman osansa tästä suurrististä tähän päivään.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää on kyllä hieno blogi. Ihanaa, että jaksat kirjoittaa!

Päiväkävelyllä kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle!

Kirjastonhoitajatar kirjoitti...

Kiitos onnitteluista!