lauantai 21. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 210511

Huomasitko, että aurinko siirtyi kaksosten merkkiin? Kaksosten uteliaisuus, älyllisyys ja kommunikatiivinen uteliaisuus ovat seuranamme 21.6. asti. Hyvää aikaa luoda uusia ystävyyssuhteita, hankkia ja saada tietoa.

Kaksosten merkkiä hallitsee Merkurius, jota antiikin mytologiassa pidetään jumalten sanansaattajana. Niinpä puhuminen ja kirjoittaminen ovat keskeisessä roolissa auringon ollessa kaksosissa, samoin kuin kaikki liikkuminen ja liikennevälineet.

Venuksen härästä tekemä kolmio Plutolle kauriissa kohdistaa katseen niihin asioihin, jotka todella ovat merkittäviä. Ihmissuhteissa ja rakkausasioissa kolmio syventää, uudistaa ja luo voimakasta vetovoimaa intensiivisten tunteiden ja intohimon kautta.

Merkuriuksen ja Marsin konjunktio, vaikkakin härässä, nopeuttaa ymmärrystä ja puhetta. Se yllyttää väittelemään ja etsimän älylliset ratkaisut ongelmiin. Tosin kärsimättömyys, hermostuneisuus ja eräänlainen epämääräisyys (kiire päästä lopputulokseen) ovat myös ominaista Merkuriuksen ja Marsin konjunktiolle.

Aurinkoista lauantaita ei tänään kannata tuhlata siivoamiseen. Lähde luontoon (Merkurius, Venus ja Mars härässä), tapaa ystäviäsi (aurinko kaksosissa) ja puhu sydämesi kyllyydestä (Merkurius konjuunktio Mars) ja rakastu uudelleen (Venus kolmio Pluto).

Ei kommentteja: