tiistai 28. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 280611

Päivän melko rankkoja ja raskaita fiiliksiä keventää kuun siirtyminen kaksosiin klo 10:56. Kaksosen syvintä olemusta on olla yhteydessä muihin, kirjoittamalla, puhumalla, lukemalla (muiden ajatuksiin, tietoihin ja tunteisiin) sekä matkustamalla. Nämä ovat erittäin tärkeitä auringon tehdessä ravusta oppositiota Plutolle ja Marsin tehdessä neliötä kaksosista Chironille kaloissa.

Auringon ja Pluton oppositio on kilpailu siitä, kenellä on eniten valtaa. Politiikassa tämä näkyi oivallisesti Niinistön vetäessä huomion itseensä ilmoittamalla presidenttiehdokkuudestaan juuri tänään. Jokaisen henkilökohtaisessa elämässä kysymys on siitä, kenellä on valta elämässäsi. Ikäviä muistutuksia tilanteista, joissa valta on ollut jollakin muulla kuin sinulla, nousee esiin tai niistä muistutettiin jo eilen. Moni on tosin itse tämän vallan käyttäjä ja manipuloija.

Auringon ja Pluton opposition energia on suunnaton. Käytä sitä ja löydä itsestäsi ne resurssit, joilla otat vallan elämästäsi itsellesi. Näin suuri elämänmuutos voi tarkoittaa irtipäästämistä joistakin asioista ja ihmisistä.

Marsin ja Chironin neliö pitää puolustusvalmiutta yllä. Toisen esittämät toiveet ja suunnitelmat voivat tuntua hyökkäyksiltä sinua vastaan ja reagoit niihin piikikkäästi.

Ei kommentteja: