torstai 30. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 300611

Taivaalla väljä suurristi ravistelee ihmisiä ja kansakuntia. Kreikkalaiset yrittävät pyristellä vapaaksi (aurinko neliö uranus) taloudellisesta säästökuurista, jonka Eu on asettanut tukensa ehdoksi. Tällainen pakkotilanne, jossa yksityiset ovat vallanpitäjiä (Kreikan ja EU:n) vastaan kuvastaa auringon ja Pluton oppositota. Valta ketjuuntuu aina vain persoonattomammaksi ja kauemmaksi ja siten vaikeammin tavoitettavaksi. Auringon neliö ravusta Saturnukselle vaa'assa lisää tähän turhautumisen, mutta myös välähdyksen realismia.

Omassa elämässä pakkotilanteet voivat tuntua niin vakiintuneilta, että niistä eroon pääseminen vaikuttaa mahdottomalta. Kuinka muutetaan vuosia voimassa olleita kuvioita? Mitä päästä vapaaksi tilanteesta, jonka alku ja syyt ovat jo unohtuneet?

Hyvin vanha kuu kaksosissa tekee konjunktion Venuksen kanssa kaksosissa. Iloa, kauneutta, säkenöivää keskustelua, flirttiä ja romanssiakin tässä nyt juuri tarvitaankin.

Illalla kuu siirtyy rapuun. Kuu ravussa nauttii rauhasta ja hiljaisuudesta, yksityisyydestä. Kuun kolmio Neptunukselle kaloissa lisää tähän unelmat ja unet, luovuuden ja intuition.

Huomenna auringonpimennys ja uusikuu!

Ei kommentteja: