lauantai 26. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 260311

Kauriiseen yöllä siirtynyt kuu tarjoaa tälle päivälle vastuuntuntoa, tuottavuutta, käytännöllisyyttä ja vakavaa mieltä. Asioiden ratkaiseminen perustuu käytännölliseen järkeen, ei tunteiluun.

Aurinko oinaassa ja kuu kauriissa ovat tarkassa neliössä keskenään klo 14:07. Viimeisen neljänneksen kuunvaihe aloittaa matkan kohti alitajuntaa, tiedostamatonta. Siksi tietoisuuden kriisiksi kutsutun kuunvaiheen aikana jotkut saavutetuista asioista alkavat tuntua turhilta. Huokaus ”Tässäkö tämä nyt sitten on?” kuvaa ristiriitaa, jota myös keski-iän kriisiksi sanotaan.

Venuksen ja Neptunuksen konjunktio vesimiehessä on tarkka ensi yönä, juuri ennen Venuksen siirtymistä kalojen merkkiin. Taikaa, rakkautta rakkauden vuoksi, kauneuden palvontaa ja mielikuvituksen voimaa. Kohtaamasi ihminen voi tuntua juuri häneltä, jota olet tietämättäsi kaivannut koko elämäsi ajan. Tosin Neptunus luo mielellään illuusioita, aiheuttaa hämmennystä, saattaa kiusauksille alttiiksi ja vie moraalin mennessään ja saa unohtamaan kaiken tärkeänä pitämäsi.

Venuksen ja Neptunuksen taika on suuri. Anna itsesi lumoutua kauneudesta ja rakkaudesta, sillä tällainen päivä on vain kerran vuodessa.

Ei kommentteja: