sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 250710

Pursuat energiaa, mutta et tiedä, mitä tekisit. Niinpä valitset jotain vaaratonta, sillä sekä kuu kauriissa että mars neitsyessä kaipaavat varmuutta ja suunnitelmallisuutta. Kuun ja marsin kolmion tuoman energian käytät ennemmin kodin kunnostamiseen kuin laskuvarjolla hyppäämiseen.

Jos nukuit viime yönä levottomasti nähden outoja unia, varaudu ensi yönä vielä hurjempiin uniin. Kuu siirtyy puoli yhdentoista aikaan vesimieheen ja täysikuu valaisee mieltäsi. Tarkka täydenkuun aika, jolloin kuu ja aurinko ovat oppositiossa keskenään, on aamulla auringonnousun aikaan. Myös merkuriuksen tekemä oppositio neptunukselle aktivoi mielikuvitustasi.

Jupiterin ja pluton neliö on tänään tarkimmillaan. Elämäsi tarkoitus on jälleen kerran kysymysten kohteena. Onko elämäsi sittenkään sellaista kuin haluaisit sen olevan? Oletko ollut rehellinen itseäsi kohtaan? Oletko toiminut vastoin periaatteitasi vai niiden mukaisesti? Kaikenlaiset pidäkkeet itsesi toteuttamisen tiellä tuntuvat kahleilta ja haluat ehdottomasti vapautua niistä.

Tarve muuttaa elämääsi ja suunnaton vapaudentarpeesi synnyttävät turhautumista olemassa olevien sitoumusten vuoksi. Muutokset tulevat kyllä, joko kertarytinällä tai hitaasti. Taivaalla pitkään vaikuttanut t-risti tekee kyllä tehtävänsä. T-ristin muodostavat pluto kauriissa, joka tekee neliötä jupiteriin ja uranukseen oinaassa sekä saturnukseen vaa’assa, joka puolestaan tekee oppositiota jupiteriin ja uranukseen.

Ei kommentteja: