keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 280710

Kumpi on kiinnostavampi, suuret linjat vai yksityiskohdat?
Merkuriuksen siirryttyä tänään neitsyen merkkiin alat hahmotella elämäsi suurten kuvioiden yksityiskohtia. Jos unelmasi tai suunnitelmasi ovat tähän asti tuntuneet epämääräisiltä tai abstrakteilla, on nyt hyvä aika keskittyä konkretiaan ja yksityiskohtiin.

Jokainen meistä haaveilee onnellisesta elämästä, mutta mitä sinun onnellinen elämäsi tarkoittaa. Onko se talo meren rannalla, ihana kumppani/rakastettu, lapsi vai itsenäinen elämä? Yksityiskohtien tunnistamiseen, pohtimiseen ja löytämiseen on aikaa 3.10. asti, jolloin merkurius siirtyy neitysestä vaakaan.

Kuu kaloissa korostaa haaveiden, unelmien ja unien merkitystä tässä päivässä. Puhu, kirjoita, sävellä tai maalaa unelmasi, sillä se auttaa tajuamaan, mitä oikeasti haluat.

Kuun ja merkuriuksen oppositio sotkee tänään suunnitelmia jonkin verran. Netti ei toimi, bussi ei tule, auton akku on loppu, pyörä on varastettu. Tällainen toki hermostuttaa. Kiivastut läheisillesi asioista, joista oikeastaan ei ole kyse lainkaan. Mitä väliä sillä on, kummalle puolelle näkkileipää toinen laittaa Beceliä?

Ei kommentteja: