perjantai 30. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 300710

Toistan itseäni, mutta sanon silti: tänään voi tapahtua mitä vain. Marsin konjunktio saturnukseen vaa’assa ja oppositio uranukseen oinaassa ei lupaa tasaista päivää, joka suunnitelmallisesti etenee asiasta toiseen. Jos päivän vauhti ei riitä, vähän ennen keskiyötä kuu menee oinaaseen ja räjäyttää pankin tehdessään konjunktion uranukselle ja opposition marsille ja saturnukselle.

Saturnuksen ja marsin konjunktio on periaatteessa hyvä juttu. Huomaat pystyväsi keskittymään tehtäviisi erinomaisesti. Samanaikaisesti saatat ihmetellä, mikä sinua pidättelee. Impulsiivisuutesi on tipotiessään ja varovainen suhtautuminen on valttia.

Jos tänään olisikin vain marsin ja satunuksen konjunktio, päivä olisi iisi. Marsin ja uranuksen oppositio on luonteeltaan räjähtävä ja aiheuttaa vaikka tulivuorenpurkauksia. Levottomuus ja huikea energisyytesi saavat sinut ottamaan riskejä, joistä äiti varoitti. Sähkölaitteilla ei leikitä kylpyammeessa.

Ihmiissuhteesi ovat tänään koetuksella, sillä et halua kenenkään määräilevän tekemisiäsi tai puuttuvan niihin. Yöllä kuun tehdessä oppositiota marsille ja konjunktiota uranukselle reagoit asioihin valoakin nopeammin. Laske sataan tai vaikka kolmeensataan ennen kuin huudat kiukkuasi ja ärtymystäsi rakkaimmillesi, pomollesi tai tuntemattomille ihmisille, jotka vain sattuvat olemaan tielläsi.

Marsin ja saturnuksen konjunktio viittaa siihen, että päivän voimakkaan energialatauksen voi käyttää myös rakentavasti. Aloita pitkään suunnitteilla ollut projekti tänään, keskity siihen.

Ei kommentteja: