torstai 23. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 230910

Pidä tuolistasi kiinni, sillä tänään tapahtuu! Aamun vauhdittaa kuun konjunktio jupiteriin ja uranukseen kaloissa. Uskot itseesi ja luotat kykyihisi, myös silloin kun uranus järjestää yllätyksiä elämääsi.

Syyspäiväntasaus oli aamulla 06:09, jolloin aurinko siirtyi vaa'an merkkiin. Päivä ja yö ovat kumpikin kaksitoista tuntia koko maapallolla. Huikea ajatus, vaikka onkin tarkkaan ottaen myytti! Tästä alkaa pohjoisella pallonpuoliskolla päivän lyheneminen yön voittaessa aikaa itselleen.

Lyhenevässä päivässä aurinko vaa'assa kehottaa meitä keskittymään ihmissuhteisiin, oikeudenmukaisuuteen, harmoniaan ja tasapainoon. Kuun siirtyminen oinaaseen ja täysikuu heti sen perään klo 12:17 horjuttaa tasapainoa ja harmoniaa sanomalla: "Minä haluan ja minä olen kaiken mitta. Sinä olet minulle sieluni peili ja juuri siksi sinua tarvitsen." Vai sittenkin jonkun toisen? Levottomuus ja rakkaudenkaipuu iskee olemassa oleviin ihmissuhteisiin ja kyseenalaistaa ne.

Täysikuu nostaa piilossa, alitajunnassa olevat asiat pintaan. Juuri siksi täydenkuun aika valvottaa ja unet ovat kummallisia – puhumattakaan vampyyreista ja ihmissusista jotka myyttisesti ovat vahvimmillaan täydenkuun aikaan.

Kuun neliö plutoon kauriissa hyödyntänee alitajunnasta nousevia asioita käyttäessään valtaa, manipuloidessaan ja rakastaessaan intohimoisesti.

Ei kommentteja: