perjantai 24. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 240910

Minkälainen olet itsenäsi ja millainen olet ollessasi ihmisten seurassa? Etenkin auringon ollessa vaa'assa nämä voivat olla kaksi täysin eri asiaa. Vaa'an kuuluisa harmonisuus ja tasapainoisuus tarkoittaa itse asiassa tasapainoilua näiden kahden asian välillä. Rajan vetäminen siihen, kuinka pitkälle menet toista miellyttääksesi ja riitaa välttääksesi, on ajan keskeinen tehtävä.

Eilinen täysikuu oinaassa vain muutama tunti sen jälkeen kun aurinko oli siirtynyt vaakaan tuo tervettä itsekkyyttä tähän syksyyn. Jotta varmasti oppisit olemaan sinä muiden seurassa, myös seuraava täysikuu 23.10. on oinaassa, sen viimeisessä asteessa.

Luopuminen toisten miellyttämisestä itsen kustannuksella aiheuttaa hämminkiä ihmissuhteissasi. "Mikä sille nyt tuli", kyselevät perheenjäsenesi, rakastettusi, ystäväsi ja työtoverisi. Pidä puolesi, sillä jos jatkat elämääsi vain muita ajatellen, et loppujen lopuksi enää hallitse itseäsi. Ja silloin on mahdollista, että räjähdät yhtäkkiä erittäin aggressiivisena ja raivoisana. Kohteena voi silloin olla kuka tahansa.

Ei kommentteja: