lauantai 25. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 250910

Lotossa on tänään kaikkien aikojen suurin voittopotti. Sopii oikein hyvin tähän aikaan, sillä uranus ja jupiter ovat konjunktiossa kaloissa (suuret haaveet ja yllättävät käänteet elämässä) ja aurinko ja pluto tekevät neliötä keskenään (elämän kokonaisvaltainen muutos). Ainakin yhden ihmisen elämä muuttunee kertaheitolla tai seitsemällä numerolla.

Auringon ja pluton neliö tuntuu painostavana ahdistuksena, jos et itse hallitse elämääsi. Jos olet riippuvainen tupakasta, pelaamisesta, huumeista tai vaikka seksistä, olet luovuttanut näille vallan omassa elämässäsi. Jos läheisesi sanelee sinulle, mitä elämässäsi teet ja kuinka sinun pitää käyttäytyä, olet luovuttanut hänelle vallan omasta elämästäsi.

Valta omasta elämästäsi kuuluu vain sinulle!

Auringon ja pluton neliön aikana olet joko itse vallankäyttäjä tai vallankäytön kohde. Aspektiin liittyvä aggressiivisuus voi johtaa jopa fyysisiin yhteenottoihin. Varo pimeitä kujia!

Illalla kuu oinaassa tekee pehmeän sekstiilin neptunukseen vesimiehessä. Unelmat ja haaveet paremmasta tulevaisuudesta ja muistot hyvästä menneisyydestä siirrät aktiiviseen tekemiseen. Piirrä, maalaa, kirjoita, laula ja kuuntele musiikkia. Kerro elämäsi tarina.

Ei kommentteja: