maanantai 27. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 271210

Kuten maanantaihin sopii, kuu on arkisessa neitsyen merkissä. Juhlan jälkeen monen mieli halajaakin jo ns. normaalia rytmiä elämään. Neitsykuu korostaa tarvetta organisoida ja suunnitella elämääsi. Uskot vakaasti yksityiskohdista muodostuvaan kokonaisuuteen. Pikkutarkkuus ja asioiden varmistaminen muutaman kerran ovat myös tätä päivää.

Auringon ja pluton konjunktio kauriissa tekee levottomaksi. Pluton muutosvoima toimii ahdistuksen ja painostavan tunteen kautta. Erityisen ahdistavaksi käyvät muutosta tarvitsevat asiat elämässäsi. Netisytkuun organisointikyky helpottaa jonkin verran antaen yksityiskohtien hallintaa elämääsi. Auringon ja pluton konjunktio haluaa kuitenkin enemmän, koko elämäsi hallintaa.

Illalla 19:38 kuu siirtyy vaakaan. Huomio kohdistuu ihmissuhteisiin, niiden toimimiseen ja toimimattomuuteen. Auringon ja pluton konjunktion ahdistusta voit purkaa vaakamaisesti tapaamalla ystäviäsi taidenäyttelyssä, ostamalla kaunista ja ihanaa kotiisi ja itsellesi. Auttaa se ainakin hetken.

Ei kommentteja: