tiistai 28. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 281210

Aamun kovat aspektit tuntuvat pitkin päivää. Kuun neliö vaa'asta plutolle kauriissa on salat julki –aspekti, mutta myös intohimoinen kaipuu toiseen ihmiseen kuuluu kuvioon. Ihmissuhteita painottaa myös auringon neliö kauriista kuuhun ihmissuhteiden merkissä vaa'assa. Tasapainottelu (vaaka) ihmissuhteiden (vaaka) ja yhteiskunnan asettamien vaatimusten, esim. työn (kauris), välillä tuntuu hankalalta.

Auringon ja kuun neliö klo 06:19 aloitti myös kuun viimeisen neljänneksen vaiheen. Vuoden vaihtuessa vanha kuu näkyy, jos näkyy, vain kapeana sirppinä taivaalla. Sen lisäksi, että kuun viimeiseen neljännekseen liittyy viimeisimmän uudenkuun aikana aloitettujen asioiden loppuun saattaminen ja niiden arviointi, arvioidaan nyt koko vuosi. Mitä tuli tehtyä, toteutuivatko suunnitelmat? Miksi jotkut tavoitteet toteutuivat ja toiset eivät? Vieläkö on jotain, jota voisi tehdä ennen vuoden vaihdetta?

Illalla kuun konjunktio saturnuksen kanssa vaa'assa muistuttaa elämän tärkeimmästä asiasta. Miten rakastat ja miten kohtelet rakkaitasi?

Ei kommentteja: