keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 291210

Tänään harjoitellaan kärsivällisyyttä. Marsin neliö kauriista saturnukselle vaa'assa saa elämän tuntumaan pelkältä vastoinkäymiseltä. Asiat tökkivät perusteellisesti ja se pistää vihaksi.

Kyse on niin pikkuasioista, kuten miksi hemmetissä ulos mennäkseen on puettava koko vaatekaapin sisältä päälle, kuin suuremmista työhön, ihmissuhteisiin ja elämään liittyvistä asioista. Esimerkiksi uusien projektien käynnistäminen tänään ei ota sujuakseen, sillä viime tingassa huomaat jonkin olennaisen jutun puuttuvan. Marsin ja saturnuksen neliön ansiosta tänään asiat sujuvat hitaasti.

Hitautta vaalii myös merkurius, joka on pysähtynyt noin 20 asteeseen jousimiestä kääntyäkseen huomenna eteenpäin. Ajatus ei kulje, puhe ei luista ja hoksottimet ovat hakoteillä.

Kun mikään ei suju eikä järki luista, voi ajan käyttää haaveilemiseen, mielikuvituksen käyttöön, piirtämiseen ja tanssimiseen ja elokuvien katselemiseen. Kuun kolmio vaa'asta neptunukselle vesimiehessä helpottaa huomattavasti tänä päivänä. Anna asioiden kulkea omalla painollaan ja voi siitä hitaudesta nauttiakin.

Hyvä päivä pohtia kaiken hössötyksen tarpeellisuutta.

Ei kommentteja: