tiistai 11. tammikuuta 2011

Päivän horoskooppi 110111

Kuu on edelleen oinaassa. Impulsiivisuus ja vaistomaisuus ovat toiminnan lähtökohtia, mutta asenteena on lapsen vaatimus saada olla kaiken mitta.

Merkurius jousimiehessä tekee neliön uranukselle kaloissa. Asioiden ymmärtäminen on äkillistä ja tapahtuu yllättävissä tilanteissa, kuten kävi aikoinaan eräälle Arkhimedeelle kesken kylvyn. Toinen asia on sitten selittää muille nämä Heureka-oivallukset ja saada heidät niihin uskomaan. Päässä pyörivät lukuisat jutut tekevät hajamieliseksi.

Merkuriuksen neliö jupiterille kaloissa avaa vilkkaan keskusteluyhteyden lähes kaikkien kanssa ja lähes kaikista asioista. Puhetta pulppuaa, dialogia käydään – ehkä vain puhumisen vuoksi. Koska jupiter on kuviossa mukana, jotain suurta voi kuitenkin syntyä. Koska on kyse neliöaspektista, toisen puhevirta mahdollisesti keskeyttää sinut tai itse häiritset toista puheellasi.

Merkuriuksen neliöt jupiterille ja uranukselle saattavat tuntua liialta. Liikaa ideoita, liikaa uusia asioita, liikaa tietoa, liikaa kommunikaatiota. Joskus niinkin.

Ei kommentteja: