perjantai 14. tammikuuta 2011

Päivän horoskooppi 140111

Kuu on edelleen härässä muistuttamassa fyysisistä tarpeista. Kosketuksen kaipuu ja halu koskettaa on suuri, mutta nautinnon lähteinä toimivat myös syöminen ja luonnossa liikkuminen.

Härän elementti on maa. Aurinko, merkurius, mars ja pluto kauriissa edustavat myös maaelementtiä. Maaelementtiin liitetään käytännöllisyys, järkevyys, vastuuntuntoisuus, loogisuus ja suunnitelmallisuus. Kuluuko tämä perjantai sitten vain järkevien asioiden puitteissa?

Venus jousimiehessä vastaa: ”Ei missään tapauksessa!”. Ja tuumaa, että aina on sopiva hetki pienelle flirtille ja romanssille.

Mars kauriissa tekee sekstiilin jupiterille kaloissa eikä silloin lähtökohtana ole järkevyys. Tosin tällä aspektilla optimismi ja idealismi on järkevää. Hurjimpienkin ideoiden toteuttaminen on täysin mahdollista, koska luottamus tulevaisuuteen ja itseen on suuri. Tahdonvoima ja energisyys on tarttuvaa ja innostavaa ja siksi nyt on helppoa saada muut tukemaan ajatuksiasi. Matkakumppanin, elämää tai matkaa varten, löytyminen on helppoa, koska positiivinen asenne vetää ihmisiä puoleensa.

Ei kommentteja: