lauantai 15. tammikuuta 2011

Päivän horoskooppi 150111

Voi miten olisikaan mukavaa olla joku muu tai elää toisenlaista elämää! Kuun neliö härästä neptunukselle vesimiehessä saa unelmoimaan lottovoitosta ja pakenemaan lauantaiaamun todellisuutta haaveisiin.

Aamun päiväunelmat muuttuvat miellyttäväksi levottomuudeksi kuun tehdessä sekstiiliä uranukselle kaloissa. Jännityksen kaipuu iskee eikä lauantaisiivous tunnu mielekkäältä. Aina voi keksiä uuden tavan selvitä rutiineista. Kun sekstiili jupiterille antaa vinkin: talkoohenki on nyt vahva ja yhdessä tekeminen tuntuu hyvältä.

Juuri ennen kaksosiin siirtymistä klo 15:23 kuu tekee kolmion marsille kauriissa. Tunnet itsesi johtajaksi, joka organisoi asiat ja sanoo ystävälliset suorat sanat tarvittaessa. Se mitä haluat (mars) ja se mitä tarvitset (kuu) ovat sopusoinnussa keskenään.

Kuu kaksosissa yllyttää uteliaisuuteen ja sosiaalisuuteen. Kuu kaksosissa on tippaleipäaivojen aikaa, monen asian tekemistä yhtä aikaa. Tv, netti ja radio ovat yhtä aikaa päällä, mutta sekään ei riitä. Kaikki se uusi tieto, mitä olet oivaltanut, on toki jaettava ystäville.

Varovaisesta ja huolellisesti harkitsevasta marsista kauriissa saamme nauttia viimeistä päivää. Ensi yönä klo 00:41 mars siirtyy vesimiehen merkkiin. Siitä lisää huomenna.

Päivän synttärisankari on Martin Luther King (s. 1929). Sen kunniaksi I have a dream –puhe. Unelma paremmasta maailmasta on aina ajankohtainen.

Ei kommentteja: