lauantai 22. tammikuuta 2011

Päivän horoskooppi 220111

Kuu siirtyi yöllä neitsyen merkkiin. Käytännöllinen ja analyyttinen ajattelu yhdistyy haluun tehdä sitä, mitä parhaiten osaamme. Neitsyen merkkiin liittyvä kriittisyys on ihmettelyä siitä, miksi muut eivät edes yritä parastaan. Niin neitsyt luulee.

Jupiter siirtyy tänään oinaaseen klo 19:11 ja aloittaa kevään. Oinas on eläinradan ensimmäinen merkki, jonka ominaisuuksia ovat aloitteellisuus, rohkeus, aktiivisuus, huimapäisyys, nopeus ja minäkeskeisyys. Jupiter oinaassa vahvistaa ja kasvattaa kaikkia näitä ominaisuuksia ja tuo oman optimisminsa ja elämänilonsa mukanaan.

Jupiteria kutsutaan astrologiassa suuren onnen planeetaksi (venus on pienen onnen). Oinaassa jupiter lisää hyvä onnea kaikkeen siihen tekemiseen, jossa aloitteentekijänä olet sinä itse ja joissa sinä olet innostamassa ja rohkaisemassa muita.

Jupiter voi lisätä oinaan minäkeskeisyyttä niin paljon, että toisten huomioiminen unohtuu.

Jupiter itse ottaa tosissaan oinaan nopeuden ja kiitää merkin läpi valtavalla vauhdilla siirtyäkseen härän merkkiin 4.6. Kiireen ja elämän lyhyyden tunne vaikuttaa tänä aikana ratkaisuihin. Hypätään ennen katsomista, toimitaan ennen harkintaa. Ehkä juuri tämän vuoksi jupiter on oinaassa poikkeuksellisen lyhyen ajan!

Suomen astrologinen aurinkomerkki kansakuntana on oinas (Porvoon valtiopäivät maaliskuun lopussa 1809), valtionahan Suomi on jupiterin hallitsema jousimies. Odotan jännityksellä sitä, kuinka jupiter oinaassa näkyy mm. tämän kevään eduskuntavaaleissa. Vaalipäivänä 17.4. oinaassa ovat jupiterin lisäksi aurinko, merkurius, mars ja uranus, joten mikä tahansa taitaa olla mahdollista.

Ei kommentteja: