perjantai 18. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 180211

Auringon ja kuun oppositio, täysikuu, oli tarkka klo 10:37. Tämä täysikuu kysyy, kuinka olla yksi niistä. Kuinka säilyttää identiteetti, kuinka tuoda omaa yksilöllisyyttä esille niissä ryhmissä, joihin kukin meistä kuuluu. Kuinka olla nainen/mies ja kuinka tuoda omaa naisellisuutta/miehisyyttä esille? Kuinka olla työpaikalla hyvä tiimipelaaja ja samalla tuoda omaa erityisosaamista esille? Nyt on aika vapautua kaikesta siitä, joka latistaa sinun omaa säteilyäsi.

Helppoa se ei välttämättä ole. Venuksen ja Saturnuksen neliö nostaa pinnalle ihmissuhdeongelmat. Kuinka olla suhteessa ja säilyttää oma yksilöllisyys ja elämä? Hylkäämisen pelko saa käyttäytymään nurinkurisesti suhteessa rakkaisiisi ja läheisiisi.

Vielä tänään vesimiehen merkissä majailevat aurinko, Merkurius, Mars ja Neptunus. Perusenergia on positiivinen, ulospäin suuntautunut ja tulevaisuuteen uskova.

Päivän synttärisankari on Yoko Ono (s. 1933). Tällä kertaa en linkitä musiikkiin, en Yoko Onon taideteoksiin, en John Lennoniin. Sen sijaan liitän tähän valokuvan tästä upeasta naisesta.

Ei kommentteja: