sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 270311

Kuu kauriissa tekee päivästä työteliään. Työnteko (mitä se sitten sunnuntaina onkin) on mukavaa, keskittyminen on oivallista ja tuloksia syntyy. Kauris hallitsee aikaa ja niinpä tänään herättiin tuntia myöhemmin. Kesäaikaan siirtymisen vuoksi menetetty tunti tuntuu vielä pitkään, ainakin minulla.

Venus siirtyi aamulla omaan ylennysmerkkinsä kaloihin ja on siellä 21.4.asti. Ylennysmerkki tarkoittaa sitä, että planeetta on siinä parhaimmillaan ja voimakkaimmillaan. Sinänsä jännä juttu, sillä kalojen merkkiin ei liitetä voimaa. Venus kaloissa rakastaa, anteeksi antaen ja ehdoitta. Mielikuva rakkaudesta on hyvin ihanteellinen ja henkinen. Siksi tänä aikana rakkautta etsitään mieluummin taiteen ja kirjallisuuden kentiltä ja paikoista kuin kapakoista tai kuntosaleista.

Venus kaloissa ei kuitenkaan takaa – niin kuin ei mikään mukaan Venuksen sijainti - että rakastettu löytyy tai on juuri sellainen kuin miksi hänet unelmissaan kuvittelee. Yksinäisyyden ja petetyksi tulemisen tunne voivat saada itse kunkin vetäytymään omaan surkeuteensa. Alkoholi, huumeet, lääkkeet ja muut addiktiot auttavat pakenemaan tilannetta, mutta eivät ne tee elämää paremmaksi.

Myötätuntoa ja sympatiaa riittää niin läheisten kärsimykselle kuin maailman melskeissä koville joutuneille ihmisille. Venuksen lisäksi kaloissa ovat Chiron ja Mars.

Ei kommentteja: