maanantai 28. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 280311

Jupiterin oppositio oinaasta Saturnukselle vaa'assa kysyy: Mitä sinä haluat? Mitä aiot asialle tehdä? Toisaalla on halu vapaana ja itsenäisenä tutkia kaikkia ihanuuksia, joita elämä tarjoilee ja toisaalla ovat ne elämän velvollisuudet ja pakotteet, jotka vievät aikasi ja energiasi. Tasapainon löytäminen näiden välillä ei ole helppoa, mutta ei myöskään mahdotonta.

Auringon neliö oinaasta Plutolle kauriissa kysyy: Miksi kiedot elämäsi asioihin, ihmisiin ja tilanteisiin, jotka eivät vie sinua enää eteenpäin? Jotta sinulla itselläsi olisi helpompaa, otat manipulointi- ja pakotusvaihteen päälle ja vakuuttelet itsesi lisäksi muille, että juuri näin asioiden kuuluu olla. Tunnista muutostarpeet ja luota itseesi.

Kuu siirtyy vesimiehen merkkiin kahden aikaan iltapäivällä. Sosiaalinen, älyllinen ja tunteista etääntynyt kuu vesimiehesi tarkastelee päivän mittaan esiin nousevia kysymyksiä viileästi. Kuin ihmetellen: Onko tämä tyypillistä maan asukkaiden käyttäytymistä? Tarve nähdä asiat toisella tavalla, rikkoa rutiinit ja yllättyä elämässä on voimakas kuun tehdessä sekstiilin Uranukselle oinaassa.

Ei kommentteja: