sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 100411

Huolehtivainen, äidillinen ja turvallisuutta kaipaava kuu ravussa voi yhtäkkiä muuttua pisteliääksi ja aggressiiviseksi. Lempeä kuu ravussa ei toki tällaiseksi äidy syyttä suotta.

Kuun neliö Marsille oinaassa nostaa puolustusvalmiuden huippuun, koska niin moni asia näyttää olevan suora hyökkäys sinun persoonallisuuttasi (tai kotiasi, perhettäsi, maatasi jne.) vastaan. Tänään on siis hyvä päivä pohtia omia defensseja ja sitä, ovatko ne ylipäätään missään suhteessa mahdollisiin tai todellisiin uhkakuviin.

Voimakkaita tunteita synnyttää myös kuun oppositio Plutolle kauriissa. Tarve kaivaa totuus esille on suuri. Kyky manipuloida toisia tunteiden avulla tai toisten tunteita vahvistuu tämän opposition ansiosta.

Marsin neliö Plutolle kauriissa alkaa olla tarkka. Mikään maailman lempein aspekti tämä ei ole. Haluat voimakkaasti, suurella intensiteetillä ja ryntäät toteuttamaan sitä juuri niin kärsimättömästi kuin vain Mars oinaassa voi tehdä. Pluto kauriissa tekee parhaansa estääkseen sen. Vähemmästäkin sitä ihminen suuttuu.

”Hillitte ittes!” on hyvä muistaa pitkin päivää.

Ei kommentteja: